IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Радост Тодорова се омъжи

10 януари 2022 14 50

Тя каза „ДА” близо година след предложението за брак от Георги Костадинов

IStockphoto

IStockphoto

„Най-искреното „ДА“ в живота ми!“. Това сподели на 25 декември 2020 г. Радост Тодорова, разкривайки, че вече е сгодена за своя дългогодишен приятел. Малко повече от година след това, тя отново изрече едносричната дума и обяви, че вече е г-жа Костадинова.

Моделът и нейната половинка са се венчали през изминалия уикенд в София.

Красавицата, която е родом от Враца и Георги Костадинов – капитанът на националния ни отбор по футбол, живеят от няколко години в Русия. Двамата обаче са избрали да подпишат у нас и да съберат най-близките.

От снимките, споделени от Тодорова, която преди години ни представи на конкурса Мис Вселена, става ясно, че двамата са сключили граждански брак в ритуалната зала в Студентски град.

В своята история в Instagram Радост сподели няколко снимки, на които я виждаме в цялата ѝ прелест – с дълга булчинска рокля с открито деколте.

„Доживях да си харесвам цялото име с тази прекрасна фамилия – Радостина Костадинова. На всеки пожелавам такъв човек до себе си, какъвто е Георги за мен. И двамата ви благодарим за милите думи“, написа булката.

Моделът и футболистът, който играе и за „Арсенал“ (Тула), искаха да минат под венчило по-рано, но заради пандемията плановете им трябваше да почакат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари